Jövőkép

A Pro Arte et Natura Alapítvány (PAN) meggyőződése, hogy azokkal a kezdeményezésekkel, amelyeket a közjó részét alkotó értékekért tesznek jelentősen hozzá lehet járulni a stabilitás és a társadalmi béke biztosításához.

Az őszinte törődés a történelmi hagyományokkal, kulturális értékekkel, és a környezettel biztosítja a folyamatban lévő tervek sikerét, az eljövendő nemzedékek jobb jövőjét.

A Pro Arte et Natura Alapítvány (PAN) meggyőződése, hogy a közjó értékeiért folytatott kezdeményezések egyértelműen hozzájárulnak a stabilitáshoz és az nemzeti öntudat folytonosságához.

Az alkotó tehetségnek, és az egyéni kezdeményezéseknek alapvető szerepük van nemzeti öntudatunk továbbvitelében és erősítésében. Ha megőrizzük hagyományink értékeit az felébreszti a tiszteletet, a büszkeséget és a nagyrabecsülését annak a magyar örökségnek, amely a Kárpát medencében több mint 1000 éven át formálódott. Minőségre törekvő kezdeményezéseken keresztül biztosítható a remény erősítése és a jövőbe vetett hit.

A rendszerváltás óta eltelt több mint két évtized után a társadalmi béke még mindig hiányzik. A hit, a művészet és a természet együttesen a legjobb serkentők. A történelmünk és hagyományaink gerincét alkotó hit, a művészet jelentőségének felismerése, és a környezet elkötelezett védelme erősíti és méltatja társadalmunk lelkét. Újra megengedve a hit és a természet közötti szabad kölcsönhatást, a kulturális folytonosság erősítésének útja, amely nélkülözhetetlen a töretlen nemzeti öntudat megtartásához megvalósulhat.

Reklámok
 • Pro Arte et Natura

 • A hagyományok, kulturális értékek, a történelem, a művészet és a természet őszinte tisztelete biztosíthatja az eljövő nemzedékek jövőjét.

 • Bírósági nyilvántartási szám: Balassagyarmat 12/1995

  Adószám: 18631933-1-12

  Budapest Bank: 10103719-11707733-00000009

  Tel: (+36 1) 212 51 76

  proarteetnatura.pan@gmail.com

  http://proarteetnaturahu.worldpress.com

  Kapcsolat: Lipthay Antal